Iværksætter dræber bakterier i mælk med UV-lys
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Iværksætter dræber bakterier i mælk med UV-lys

PLUS.

Nordjysk koldpasteurisering kan reducere energi­forbruget med 90 procent i forhold til traditionel pasteurisering. Efter to års udviklingsarbejde er Lyras klar med et kommercielt produkt.

Pasteurisering, opfundet af franskmanden Louis Pasteur i 1862, er en gennemprøvet og yderst anvendt metode til at forlænge fødevarers holdbarhed. Men det er også en proces, der er ganske energiintensiv,

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.