IT-stress skal undersøges
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

IT-stress skal undersøges

»IT-branchen er skiftevis eksponeret som en branche præget af stress, eller som en branche drevet af lyst. Formålet med kortlægningen er at be- og afkræfte myterne, så vi får mere dokumentation, når vi i fremtiden taler om arbejdsforholdene i en ny og meget dynamisk branche«, siger forskningschef Vilhelm Borg fra Arbejdsmiljøinstituttet i en pressemeddelelse.

Undersøgelsen udføres i samarbejde med Bo Netterstrøm fra Arbejdsmedicinsk klinik ved Hillerød sygehus, og selve undersøgelsen vil bygge på 25 interview og 800 spørgeskemaer.

IT-Brancheforeningen er sponsor på undersøgelsen, fordi de vil have gjort op med mytedannelserne om et stresset IT-arbejdsmarked, fortæller kommunikationschef Henrik Egede.

»Vi vil gerne være med til at få samlet noget solidt materiale og mere dokumentation omkring stress. For mit indtryk er ikke, at folk i branchen er stresset. Jeg selv kan ikke huske at have mødt en, der var udbrændt,« siger han.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten