"IT" - ny sektion for professionelle
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

"IT" - ny sektion for professionelle

I fredags udkom den første udgave af Ingeniørens »IT« temasektion, der skal levere målrettet information direkte til alle IT-professionelle.

Den nye specialsektion udkommer den 1. fredag hver måned sammen med Nyhedsmagasinet Ingeniøren, og den henvender sig især til de læsere, som på professionelt plan beskæftiger sig med informationsteknologi en stor del af deres arbejdstid. Enten som brugere eller inden for udvikling, rådgivning, drift eller indkøb af IT-systemer.

Den nye sektion viderefører nogle af de emner (f.eks. CAD og automation), der tidligere blev dækket i Ingeniørens sektion om teknisk edb. Men den nye sektion breder emnevalget ud til også at omfatte IT-strategi og IT-ledelse, herunder også service og konsulentydelser. Nyheder kombineret med analyser og tests vil danne grundlaget for den redaktionelle dækning med det formål at give læseren indsigt i aktuelle tekniske problemstillinger, nye tendenser samt ledelsesmæssige og strategiske udfordringer.

Ingeniøren|net supplerer sektionen med et nyt IT-tema, hvor der vil blive publiceret aktuelle nyheder om IT, ligesom papir-sektionens stafet-kommentarer bliver samlet. Læserne inviteres til at deltage i den debat, kommentarerne vil give, ligesom der via siden er åbent for generel debat om IT – herunder både ren teknik og økonomiske / ledelsesmæssige problemstillinger. Endelig præsenterer vi på siden holdet bag den nye sektion – vi opfordrer læserne til tage kontakt med reportere og redigerende med ris, ros, forslag og tip.

Det hele vil blive skrevet med vægt på relevans for læserne, kvalitet i informationerne og uafhængighed i analyserne.

Ifølge Gallup er der 38.000 erhvervsaktive, der beskæftiger sig med IT og samtidig er læsere af Ingeniøren. Heraf har hele 18.000 indflydelse på indkøb af IT*. Man kan derfor sige, at vi allerede i dag har et solidt tag i IT-læserne. Fra og med 2002 får disse læsere en special-sektion, der bedre end nogensinde imødekommer deres behov for information.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først