Interview: En boreplatform i Congo hjalp Andreas Mogensen til at blive astronaut ... men det anede han ikke dengang
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Interview: En boreplatform i Congo hjalp Andreas Mogensen til at blive astronaut ... men det anede han ikke dengang

PLUS.
Inden Andreas Mogensen blev astronaut og kunne iklæde sig rumdragten, var han blandt andet ingeniør på olieboreplatform i Congo Illustration: Asger Ladefoged/Scanpix

I valget af en gyngende olieboreplatform ud for Congo som sin første ingeniørarbejdsplads lod Andreas Mogensen sig styre af eventyrlyst. Husk, at der er mange veje til drømmejobbet, lyder hans råd.

Først lignede den et lille skib i horisonten, men for hvert minut, speedbåden nærmede sig, voksede den. Jeg begyndte at ane høje kraner, der stod side om side med tunge maskiner og udstyr i et virvar af

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.