Automatisering: Instrumentparken i Arla får nyt digitalt liv i laboratoriet

PLUS.
Freja Mardal er ph.d.-studerende hos Arla Foods Ingredients i Nørre Vium, hvor hun undersøger brugen af membranfiltre til separation af kasein- og valleprotein i mælk. Illustration: Laurids Hovgaard

Meget arbejde i forsknings- og udviklingslaboratorier foregår i dag manuelt. Hos Arla Foods Ingredients har ph.d.-studerende Freja Mardal automatiseret sine forsøg med membranfiltrering.

Når mejeriingeniør og ph.d-studerende Freja Mardal går på arbejde på Arla Foods Ingredients, går en ikke uvæsentlig del af arbejdstiden med at notere måleresultater og sikre, at instrumenterne er indstillet
Få adgang til PLUS-indhold og e-avisen

Læs videre med et digitalt abonnement på Ingeniøren PLUS.
Prøveabonnement kræver ikke kreditkort, og abonnementet udløber automatisk.
Dit medlemsskab giver dig adgang
Som medlem af IDA er Ingeniøren PLUS en del af dit medlemskab. Log ind med Mit IDA for at aktivere adgangen til PLUS-indhold.
Oplever du problemer med login, så skriv til os på websupport@ing.dk.