Ingeniørernes favoritter får tæsk af de studerende

Der er ikke sket den store forandring hos producenterne af kemi, fødevarer og medikamenter i forhold til sidste år, idet rækkefølgen på branchelisten stort set er den samme.

Men på den samlede imageliste har virksomhederne rykket sig. Som sædvanlig er Novo Nordisk i top. Men herudover er hele to andre virksomheder i branchen også i den samlede Top 10; Novozymes, der er rykket tre pladser op, samt Haldor Topsøe, der har taget noget af et spring fra plads 22 til 9 efter at være rykket op på alle vurderingspunkter.

Værre ser det ud for kemivirksomheden Cheminova, der sidste år fløj 26 pladser op ad den samlede liste, men i år er faldet 33 pladser igen, så virksomheden nu er placeret som nummer 94.

De studerende har til gengæld et andet syn på virksomhederne i branchen sammenlignet med de færdiguddannede. Novo Nordisk har måttet overgive den samlede 1. plads til Vestas, mens det er gået endnu værre for Haldor Topsøe, der her ikke er i den samlede Top 10, men nede på en 36. plads, hvilket kun giver en 7. plads på de studerendes brancheliste.

Leo Pharma er ny på listen

Haldor Topsøe er blandt de studerende nært efterfulgt af den store taber hos de uddannede ingeniører; Cheminova, der hos de studerende er helt oppe på en samlet 37. plads. Især vurderer de studerende, at der er god balance mellem familieliv og arbejdsliv hos Cheminova, der her er på en 3. plads i gruppen og helt oppe på en 16. plads blandt alle ingeniørvirksomheder.

Medicinalvirksomheden Leo Pharma viser sig i år for første gang på branchelisten, men kendskabet er ikke så stort. De studerende giver virksomheden en sidsteplads i branchen, mens de uddannede vurderer, at Leo Pharma er bedre end Cheminova.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten