»Ingeniører har et ansvar for at bringe fakta ind i debatten«
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

»Ingeniører har et ansvar for at bringe fakta ind i debatten«

PLUS.
David Hansen bærer symbolet for FN's 17 verdensmål i sin revers, og han bruger også målene som eksempel på, hvor komplekse vor tids udfordringer er: Mange af målene hænger sammen, og det er ikke nok at nå det ene, hvis vejen dertil betyder, at man fjerner sig fra nogle af de andre, påpeger han - men understreger samtidig, at for overhovedet at forsøge at nå målene, er der hårdt brug for ingeniørens faktabaserede tilgang Illustration: Lasse Gorm Jensen

Den voksende teknologiske kompleksitet giver ingeniører en ansvarsfuld hovedrolle i samfundet, men en ingeniør vil altid være en ingeniør, mener civilinge­niør og ph.d. i ledelse.

Teknologi vender op og ned på snart sagt alle sider af tilværelsen i disse år. Men hvad med den faggruppe, der om nogen står bag de nye teknologiske landvindinger? Undergår ingeniøridentiteten en tilsvarende

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.