Ingeniøren løfter nyhedsbrevene
more_vert
close
close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser og accepterer, at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Ingeniøren løfter nyhedsbrevene

Med start i dag, mandag, udsender ing.dk to daglige nyhedsbreve på hverdage og i weekenderne et særligt nyhedsbrev. Vi byder læserne velkommen til de nye nyhedsbreve, som med startdatoen 3. december udkommer på ing.dk's 13 års fødselsdag.

Samtidig forbedrer vi indholdet og målretter det endnu mere til læsernes - dvs. dine - behov.

Pointen er først og fremmest at få nyhederne tidligere ud til de mange nyhedsbrevslæsere. Formiddagsnyhedsbrevet afsendes derfor fra redaktionen kl. 10:30, så det kan nå ud inden frokost, hvilket er en markant forbedring i forhold til tidligere, hvor læserne først modtog nyhedsbrevet mellem 12:30 og 13. Formiddagsnyhedsbrevet vil afspejle dagens tidlige nyheder, samt hvad der er sket siden dagen før.

Eftermiddagsnyhedsbrevet udkommer kl. 15, hvilket giver læserne dagens udviklinger - noget, som du tidligere måtte vente næsten et døgn på.

Indholdet i nyhedsbrevene vil afspejle, at vi på Ingeniørens redaktion har opgraderet nyhedsproduktionen kraftigt. Både hvad angår kvalitet og volumen er vores indhold på ing.dk i dag et helt andet end for blot et halvt år siden. Ing.dk følger således i ugens løb det væsentlige på ingeniørområdet og giver mængder af detaljer og vinkler, som ikke er at finde i fredagens papiravis (som først og fremmest går efter at give dig overblik og helt originale artikler).

Ing.dk blev startet 2. december 1994 som Danmarks første netmedie og går således ind i sit 13. leveår med fuldt blus under udviklingen.

Ing.dk er andet end nyheder. Vi har også nogle af landets bedste bloggere inden for det teknisk-naturvidenskabelige område. På holdet er bl.a. en nanoforsker fra DTU, en af landets førende trafikforskere, en erfaren rådgivende ingeniør, to iværksættere, en rumforsker, en kendt it-udvikler og mange flere. På deres blogs får du hverdagen og nyhederne kommenteret og skåret til - uden at fingrene lægges i mellem.

I weekenderne vil du finde artikler med mere bred interesse i emnevalget. Her bringer vi for eksempel ugens indhold fra vores succesfulde nettjeneste "Spørg Scientariet", billedgallerier, historisk materiale og andet, som egner sig til en stille læsestund.

Jeg vil slutte med at nævne Huggebloggen, som skrives af den noget tvære overingeniør Petersen, som ud fra et klart ingeniørmæssig standpunkt lufter sin afsmag for bl.a. firhjulstrækkere og inkompetente embedsmænd.

Velkommen til ing.dk's nye nyhedsbreve.

Kommentarer (6)

Jeg tror I overvurderer behovet for informationer fra ingeniørverdenen hos en del af læserne. Personligt kan jeg da godt gyse lidt ved tanken om to daglige nyhedsbreve. Hvor mange har tid til at læse det, og vil det ikke modsat hensigten blive en pestilens at skulle skimme og slette så meget?
Så please, giv os også mulighed for at fravælge dette nye tilbud, eller endnu bedre: giv os mulighed for at vælge, hvor mange gange om ugen vi ønsker nyhedsbrevet.

Poul HH

  • 0
  • 0

Elektroniske nyhedsbreve er netop gode fordi man selektivt kan vælge til og fra. Med det nye tungere og flimrende layout og nu to om dagen vil jeg overveje at vælge fra.

  • 0
  • 0

Er helt enig i ovenstående kommentarer. Jeg var i forvejen ved at få nok med det daglige nyhedsbrev - men TO om dagen!?!? Hvad med i stedet bare ét hver anden dag. Jeg tror jeg melder fra og så bare læser Ingeniøren hver fredag. Så hurtig er udviklingen altså heller ikke i ingeniør-verdenen... Men måske nogen i redaktionen har for meget tid eller er på akkord? :o)

  • 0
  • 0