Ingeniører laver restvand fra gin-produktion til tonic-vand

PLUS.
Illustration: Troels Præst Andersen

Ginvirksomheden Njord Gin Destillery har allieret sig med aarhusianske ingeniører for at lave restvand og -urter fra gin-produktion om til tonic og kryddersalt. På den måde bliver spiritusproduktionen mere bæredygtig.

Ved Sydhavnen i Aarhus, mellem store industribygninger, står et rødt hus med et destillationsapparat, der arbejder på at fremstille danskproduceret gin og tonic til sommer. Bag facaden er apparatet i gang
Få adgang til PLUS-indhold og e-avisen
Læs videre med et digitalt abonnement på Ingeniøren PLUS.
De første 30 dage er gratis.
Dit medlemsskab giver dig adgang
Som medlem af IDA er Ingeniøren PLUS en del af dit medlemskab. Log ind med Mit IDA for at aktivere adgangen til PLUS-indhold.
Oplever du problemer med login, så skriv til os på websupport@ing.dk.