Ingeniøren vinder Bording prisen for dækning af signalprogrammet
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Ingeniøren vinder Bording prisen for dækning af signalprogrammet

Illustration: Lasse Gorm Jensen

Ingeniøren har igennem det seneste år afsløret store problemer med det projekt, der skal sikre nye signaler på hele Danmarks jernbanenet. Ikke mindre end 182 artikler er det blevet til fra journalisterne Steffen McGhie og Magnus Bredsdorff. I dag udløste det lange seje træk Anders Bording-prisen, som blandt journalister anses for at være den fineste hæderspris for danske specialmedier.

Signalprogrammet er både forsinket og fordyret ad flere omgange, og besøg på værk­stedet afslørede blandt andet vanskelighederne med at installere den nye hardware i gamle tog.

Ingeniørens samlede dækning er samlet i dette FOKUS

Mød journalisterne bag dækningen

Den 20. juni vil det være muligt at møde de to journalister, der fortæller om og diskuterer deres arbejde, og hvordan de selv endte som andre mediers ekspertkilder og transportministerens yndlingsoffer.

Læs mere herhvor du kan melde dig til arrangementet.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten