Ingeniøren søger dagsordensættende journalist

1. marts 2021 kl. 12:55
Ingeniøren søger dagsordensættende journalist
Illustration: Teknologiens Mediehus.
Artiklen er ældre end 30 dage

Er du vores næste journalist, der sætter kritisk spot på om energiøerne alene er et politisk prestigeprojekt eller giver faglig mening, eller som afdækker om Danmarks nye storstilede affaldsstrategi mere handler om at vande danskernes grønne samvittighed end om miljø, når vi skal til at skylle hver en makreldåse, om Energinets forvaltning af milliarder til nye kabler i jorden foregår korrekt eller om offentlig ansatte forskeres private nebengeschæft har udviklet sig til problematisk bijobberi på niveau med dommere og læger?

Ingeniøren søger en stærk analytisk nyhedsjournalist, der kan bide sig fast og finde de skarpe teknologi-vinkler i komplicerede sager på områder som infrastruktur, energi og forskning.

Du skal sammen med vores nyhedsredaktion drive samfundsteknologiske sager frem på ing.dk i ugens løb og i fredagens avis og dermed være med til at fastholde vores rolle som et af landets mest citerede og respekterede specialmedier. Du søger løbende aktindsigt, dykker langt ned i projektpapirer og rapporter og henter viden i forskningsmiljøerne. Du mestrer en hurtig dag-til-dag historie men løber ikke alene efter fællesdagsordner, men sætter dine egne og det er dine historier, Danmark vågner op til i radioen og ser i tv-nyhederne om aftenen. Og du er med på holdet, der hiver den næste Bording-pris hjem.

Du har:

  • Mindst tre års erfaring som nyhedsjournalist.
  • Evne til at bide dig fast i en sag og grave de kritiske vinkler frem.
  • Erfaring med at opbygge et stærkt kildenetværk.
  • Lyst til at holde mange bolde i luften på én gang og producere hurtige historier sideløbende med research af større sager.

Du får:

  • Mulighed for at køre dine sager på flere platforme, så du kan arbejde med både de digitale virkemidler og papiravisens muligheder.
  • 30 dygtige kolleger i et redaktionelt miljø, der sætter troværdighed, dokumentation og præcision i højsædet.
  • Plads i et mediehus i rivende udvikling, hvor tempoet og ambitionerne er høje, men hvor der også er højt humør og højt til loftet, og hvor alle nyder respekt hos hinanden.
  • Plads på et seriøst medie, der nyder stor respekt blandt landets teknologer såvel som på Christiansborg og i det øvrige medielandskab.
  • De helt rigtige rammer til at skærpe din journalistiske profil.

Et af vores adelsmærker er, at vi skriver med flere tekniske detaljer end de fleste andre medier – og vinkler lige der, hvor teknologien gør forskellen. Det er dog ikke afgørende, at du har viden eller erfaring med at skrive inden for det teknologiske felt, men du skal have øje for teknologiens betydning i samfundet og lyst til at dykke ned i teknologifaglige vinkler.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Du kommer til at arbejde på Kalvebod Brygge i København - pt. dog med en del hjemmearbejde - i lyse lokaler med udsigt til havnen.

Vil du være vores næste stjernejournalist, så send os en kort ansøgning med et kommenteret cv og eksempler på, hvordan du har sat dagsorden med din journalistik.

Ansøgningen sendes per mail til ansoegning@ing.dk. Ansøgningsfrist er tirsdag 9. marts 2021.
Du skal kunne tiltræde stillingen 1. maj.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt nyhedsredaktør og redaktionschef Henning Mølsted på hm@ing.dk, tlf: 4018 4590. Vil du høre om Teknologiens Mediehus som arbejdsplads, kan du kontakte tillidsmand Ulrik Andersen ula@ing.dk.

Ingeniøren er en del af Teknologiens Mediehus – den største udgiver i Danmark af medier om teknologi og videnskab. Vi producerer journalistik inden for alle områder af teknologi, ingeniørfag, it og naturvidenskab. Vore medier spænder over avis- og magasinproduktion, live events, messer, websites, nyhedsbreve og podcasts. Tilsammen råder vi over en række titler, der spænder fra overordnet dækning af teknologi målrettet en bred gruppe i samfundet til højt specialiseret formidling inden for nye teknologier og udvalgte brancher. Læs mere på teknologiensmediehus.dk

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger