Indkøbssposer, husholdningsfilm og kødbakker gør britiske veje stærkere
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Indkøbssposer, husholdningsfilm og kødbakker gør britiske veje stærkere

PLUS.
65 procent af plastaffaldet i Danmark ryger direkte i forbrændingen. Et skotsk firma har udviklet en løsning, hvor plast fra husholdninger og industri kan omdannes til et produkt, der kan erstatte bitumen i asfalt og endda beskytte vejene mod revner, huller og sporkøring. Illustration: MacRebur

Britisk firma genanvender plastaffald fra husholdninger og industri som erstatning for bitumen i asfalt. Dansk entreprenør er interesseret.

Plastaffald er en plage over hele verden. Det samme er slidte og hullede veje, hvor asfalten er kørt i spor. Men en løsning på begge problemer bliver nu rullet ud på flere kilometer britiske veje. Da

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.