IBM call-center lagt ned af stormen
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

IBM call-center lagt ned af stormen

Da stormen i går ramte Skotland med vindstød på over 160 kilometer i timen, gik det hårdt ud over IBM's call-center i Greenock i Skotland. Dele af taget blev flået af bygningen, og tre medarbejdere måtte køres på hospitalet, hvor det dog blev konstateret at der ikke var nogle seriøse skader, kun lidt knubs og blå mærker.

IBM arbejder i øjeblikket hårdt på at få et overblik over skadernes omfang, men kan allerede nu konstatere, at der ikke er sket skader på datainstallationer eller øvrigt udstyr i selve bygningen.

»Vi var heldige at der ikke skete nogen skade på vores udstyr. Så vi har uden problemer kunnet flytte alle call-centrets aktiviteter til andre centre rundt om i verden,« siger Ian Colley

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først