Hvornår skrev vi om Tuborgs jubilæumsfest?
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Hvornår skrev vi om Tuborgs jubilæumsfest?

Det er ret mange år siden, at Tuborg Fabrikker kunne fejre en halvrundt jubilæum med en fest i den nyligt opførte administrations- og laboratoriebygning på Strandvejen nord for København.

Ingeniøren bragte naturligvis en stor reportage en oversigt over bryggeriets udvikling fra 1873 og en detaljeret beskrivelse af det moderne bryggeri. Det fremgår bl.a., at fabriksanlægget ved Tuborg Havn nu dækker 42.400 kvm og brygger 295.200 hektoliter øl og tappede 74 mio. flasker.

Forbruget af kul var samme år på 10.100 ton, produktionen af damp var på 70.000 ton, kølemaskinernes producerede 144.000 ton is, antallet af elmotorer er 165 på i alt 3.000 hk indiceret, mens kølerørernes samlede længde er på 30 km.

Hvornår skrev vi historien?

Se svaret i julekalenderen i morgen

Svaret på spørgsmålet i går:

Vi skrev om betonelementerne i 1952

Læs også: Hvornår skrev vi om NKT's fabrik i Glostrup

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten