Mere end en halv million mennesker har indtil videre mistet livet efter smitte med coronavirus, og selvom alle potentielt kan smittes, så rammer COVID-19 nogle befolkningsgrupper hårdere end andre.
Forskere fra Syddansk Universitet (SDU) mener dog at have et godt bud på, hvor ældre rammes så hårdt, som de gør, og hvorfor mænd får mere alvorlige symptomer og oftere dør end kvinder.
- emailE-mail
- linkKopier link

Fortsæt din læsning
- Sortér efter chevron_right
- Trådet debat
Ja, det er en gammel sandhed at der findes to slags influenza... Den milde der rammer kvinder og børn og så den slemme der rammer os mænd :)Mænd bliver notorisk meget dårlige når de bliver syge. :-)
Der er også nogle der gennem tiden har sagt at hvor mænd først er syge, når de står med det ene ben i graven, Så er kvinder generelt lidt syge hele tiden :)
Mænd bliver notorisk meget dårlige når de bliver syge. :-)
Flere mænd børster tænder med flourtandpasta?
Antistofferne udgør et af immunsystemets vigtigste elementer, fordi de medvirker til at beskytte organismen mod patogener, fx en COVID-19-infektion.</p>
<p>Derfor udgør fluorstofferne ifølge Philippe Grandjean også en »god kandidat« til at forklare, hvorfor mænd, som generelt har et højere indhold af fluorstoffer i kroppen end kvinder, rammes hårdere og hyppigere dør end kvinder.
Måske: Spiser kvinder ikke også pizzabakkerne?
Jeg synes ikke det fremgår klart, hvorfor flourstofferne gør at mænd rammes hårdere af COVID end kvinder?
Spiser mænd flere pizzaer end kvinder? Ja måske - det blev i hvertilfælde aldrig klart for mig hvorfor mænd har højere fluorkoncentrationer i kroppen end kvinder som det angives artiklen.