For en måned siden kendte de ikke Corona-sekvenserne – I dag kan dansk beredskab tjekke patienter på seks timer
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

For en måned siden kendte de ikke Corona-sekvenserne – I dag kan dansk beredskab tjekke patienter på seks timer

PLUS.
Corona-virussen kan give svære infektioner, der viser sig som lungebetændelse. Her studerer sundhedspersonale i Wuhan røntgenbilleder 3. februar. Illustration: Scanpix

På blot to måneder har corona-virussen 2019-nCoV haft held med at nå rundt til langt over 20.000 mennesker, primært i Kina. Sideløbende har det danske beredskab arbejdet bag kulisserne på først og fremmest at kunne stille en tidlig diagnose.

På Statens Serum Institut (SSI) i København sad forskerne og ventede. Verden var efter nytår blevet gjort bekendt med en ny virus, men konkrete informationer lod vente på sig. Først 12. januar, måske

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.