Husk at afgive din stemme: Hvem er årets robotambassadør?

Hvem fortjener at blive årets Robotambassadør? Giv din mening til kende. Illustration: ing.dk

Det er det nemmeste i verden at takke nej tak til ny teknologi og bare gøre, som man altid har gjort. Næsten lige så nemt som at kløjes i den nye teknologi, man så rent faktisk får ind i virksomheden.

Derfor vil Ingeniøren i samarbejde med Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion, IDA og GTS-foreningen gerne trække de ildsjæle frem i lyset, som på den ene eller den anden måde har været med til at skubbe til brugen af robotter eller andre avancerede automationsteknologier.

Det kan være produktionschefen, som har været afgørende for at trække robotterne ind på fabriksgulvet. Det kan være ingeniøren, som har skubbet på for at ledelsen skulle investere i robotter. Eller teknikeren ude på gulvet, som har taget de nye teknologer til sig og set nye muligheder.

Hvem fortjener prisen?

Robotambassadører kunne vi kalde dem. Fælles for dem er, at de har gjort en ekstraordinær indsats for at løfte deres respektive virksomheds brug af nye automationsteknologier.

Men vi har brug for din hjælp. Hjælp os med at udpege den eller de kolleger, der har gjort en forskel ved at nominere dem i kommentarsporet under denne artikel eller sende din nominering til journalist Morten Vittrup Lund på ml@mortenlund-journalist.dk. Efterfølgende vil en jury udpege en vinder.

Din nominering skal indeholde navn og virksomhedsnavn/organisationsnavn på den nominerede plus en redegørelse for, hvorfor lige denne person har gjort en forskel. Hvad har vedkommende konkret gjort for at flytte sin virksomheds brug af robotter eller anden automation? Og hvordan har det gjort en forskel for virksomheden? Jo flere detaljer, jo bedre muligheder har vi for at vælge den rigtige vinder.

Fristen for at indsende din nominering er onsdag den 23. maj., og vinderen udpeges inden sommerferien. Vinderen vil få mulighed for gratis at deltage i et robotkursus, der udbydes af IDA. Kurset bliver afholdt i sensommeren/efteråret.