HP tilbagekalder millioner af strømkabler

HP har verden over tilbagekaldt strømledninger, der bliver solgt med virksomhedens bærbare computere. Det drejer sig om ledninger solgt med i produkter i perioden september 2010 og juni 2012, skriver BBC.com.

Ifølge amerikanske forbrugermyndigheder er mere end seks millioner af de tilbagekaldte kabler solgt i USA og Canada alene. Myndighederne fortæller yderligere, at flere mennesker er kommet til skade på grund af forbrændinger fra de tilbagekaldte ledninger.

Tilbagekaldelsen sker blot ni måneder efter, at HP var nødsaget til at tilbagekalde virksomhedens Chromebooks efter problemer med alt for varme opladere.

De omtalte ledninger er markeret med mærket LS-15 og blev solgt med HP og Compaqs notebooks og mini-notebook. På computergigantens hjemmeside skriver HP, at har man en af de defekte ledninger, kan man få den erstattet uden nogen omkostninger.

De amerikanske myndigheder har registreret 29 tilfælde af overophedede ledninger og 13 meldinger om, at ledninger har gjort skade på private ejendele.

Kilde bbc.com
Emner : El
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

I hele mit liv har disse "strømledninger" altid været betegnet som "netledninger". Det er ledningen, der fra elnettets 230 Volt forsyner et apparat.

Ikke at forveksle med "netværksledninger"

:O)

  • 1
  • 1
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten