Hør ugens podcast om videoovervågning
more_vert
close
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Hør ugens podcast om videoovervågning

Denne uges udgave af Transformator handler om den halvanden million overvågningskameraer, der findes i Danmark. Det er nærmest umuligt at undgå at blive filmet mindst én gang om dagen, hvis man bevæger sig uden for hoveddøren i en af landets byer.

Vi ser først og fremmest nærmere på et særligt aspekt af den mildest talt voldsomme videoovervågning som finder sted her i landet, nemlig de problemer, det giver, hvis man beder om at få udleveret de videofiler, hvor man selv er med i billedet.

Vi skal også sige velkommen her i Transformator til Ingeniørens nye nichemedie GridTech, der sætter fokus på fremtidens elsystemer og infrastruktur. Det handler blandt andet om, hvordan flere og flere bliver såkaldte prosumers, der både forbruger og producerer strøm.

Endelig uddeler vi priserne Ugens Transformer og Ugens Kortslutning. Det handler denne gang om børns CPR-numre og nye ministre.

Links

Du kan finde flere podcast på vores fokusside