Hør ugens podcast: Togulykke og beredskabssoftware
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Hør ugens podcast: Togulykke og beredskabssoftware

 

I denne uges Transformator ser vi nærmere på de danske beredskabers elektroniske samarbejde i krisesituationer som f.eks. fyrværkerikatastrofen i Seest for 14 år siden. Trods store ambitioner om et samlet system med radio til kommunikation og visualiseringsværktøjer på tværs af de forskellige tjenester er det ikke blevet til noget. Jakob Møllerhøj fortæller om den aktuelle status.

Apropos krisesituationer får Transformator også besøg af Steffen McGhie, der ser på de foreløbige konsekvenser for den danske tog- og især godstrafik, naturligvis efter ulykken på Storebæltsbroen 2. januar. Det handler blandt andet om nye regler for lastbiltrailere og om forholdsregler ved kraftig vind.

Endelig uddeler vi priserne Ugens Transformer og Ugens Kortslutning, når Magnus Bredsdorff kommer i studiet til sidst – og denne gang kommer det til at handle om Månen og elnettet.

Links

Fokus: Togulykke på Storebælt

Du kan finde flere podcasts på vores fokusside

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først