Hør ugens podcast: Skræddersyede produkter fra fabrikken
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Hør ugens podcast: Skræddersyede produkter fra fabrikken

 

Ville det ikke bare være fantastisk, hvis dit tøj altid passede, og både dine sko og din cykel udtrykte præcis din unikke personlighed?

I denne uges udgave af Transformator ser vi nærmere på tendensen til, at vi i stigende grad efterspørger personaliserede produkter, både i hverdagen med tøj, sko og biler, og med mere industrielle varer som pumper og den slags. Det er en udvikling, der flytter os fra masseproduktion via ‘mass customization’ til (måske) fuldstændigt personaliserede varer og ydelser.

Endelig uddeler vi priserne Ugens Transformer og Ugens Kortslutning, og vi kan afsløre, at det i denne uge kommer til at handle om åbne foto-data og intelligent trafikstyring.

Links

Du kan finde flere podcasts på vores fokusside

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten