Hør ugens podcast: Plastaffald graves ned. EFI-afløser kan gentage skandalen
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Hør ugens podcast: Plastaffald graves ned. EFI-afløser kan gentage skandalen

 

I denne uges Transformator ser vi nærmere på plastaffald. Siden Kina for et år siden lukkede for importen af verdens plastaffald er tusinder og atter tusinder af tons plastik blevet gravet ned eller brændt af – eller sendt til andre lande, hvor lavtlønnede arbejdere nu får det beskidte arbejde med at sortere og vaske affaldet.

Bagefter skal det handle om ny software til inddrivelse af skat, nemlig afløseren til det forkætrede EFI, der har det mundrette navn PSRM - Public Service Revenue Management. Det nye system giver dog desværre knas og hovedpine, især hos kommunerne.

Priserne Ugens Transformer og Ugens Kortslutning handler blandt andet om GDPR-bøder og gumpetunge miljøskibe denne gang.

Links

Du kan finde flere podcasts på vores fokusside

Emner : Affald
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten