Hør ugens podcast om nye højspændingsledninger
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
By signing up, you agree to our Terms & Conditions and agree that Teknologiens Mediehus and the IDA Group may occasionally contact you regarding events, analyzes, news, offers, etc. by telephone, SMS and email. Newsletters and emails from Teknologiens Mediehus may contain marketing from marketing partners.

Hør ugens podcast om nye højspændingsledninger

I denne uges udgave af Transformator ser vi nærmere på de store højspændingsledninger, som de fleste kan nok blive enige om ikke ligefrem forskønner naturoplevelsen med deres høje master. Det er også en af grundene til, at man i de senere år har sat milliarder af til at grave mange af luftledningerne ned i jorden.

Men samtidig er man så i gang med anlæg af nye luftledninger andetsteds i landet. Og det lyder jo egentlig lidt mystisk. Kristoffer Jørgensen og Magnus Bredsdorff ser nærmere på sagen i Ugens Tema.

Vi får også besøg af Laurids Hovgaard, der fortæller om potentielle sikkerhedsproblemer på fremtidens supersygehuse, hvor medicinsk udstyr forbindes med omverdenen. Softwarevirksomheden PTC har vist, hvor let det er at slå patienter ihjel ved at hacke deres pacemaker.

Priserne Ugens Transformer og Ugens Kortslutning uddeler vi også – og det handler denne gang om biler og teleskoper.

Links

Du kan finde flere podcast på vores fokusside

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først