Hør ugens podcast om minedrift på havets bund og SpaceX’ Mars-raket
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
By signing up, you agree to our Terms & Conditions and agree that Teknologiens Mediehus and the IDA Group may occasionally contact you regarding events, analyzes, news, offers, etc. by telephone, SMS and email. Newsletters and emails from Teknologiens Mediehus may contain marketing from marketing partners.

Hør ugens podcast om minedrift på havets bund og SpaceX’ Mars-raket

 

I denne uges udgave af Transformator tager vi først ned på havets bund med Jens Ramskov, der skal fortælle om minedrift i oceanernes dyb. Her er masser af rige forekomster af metaller og mineraler, men det giver naturligvis ekstra udfordringer og ricisi at skulle grave under vand - også for miljøet.

Fra havbunden skal vi så op og ud i verdensrummet – måske. Mads Nyvold kommer i studiet og fortæller om SpaceX’ kommende knap 118 meter høje BFR-raket.

Endelig skal vi uddele både Ugens Transformer og Ugens Kortslutning, der denne gang handler om sundhedsdata – både nogle der sjusker med dem, og nogle der krypterer.

Og så glemte vi helt at fejre et års fødselsdag i sidste uge – Transformator har rundet sit første jubilæum, og det er vi både glade for og stolte af.

Links

Du kan finde flere podcasts på vores fokusside