Hør ugens podcast om kvantecomputere og nye kryptovalutaer
more_vert
close
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Hør ugens podcast om kvantecomputere og nye kryptovalutaer

Denne uges udgave af Transformator ser nærmere på kvantecomputere og kryptovalutaer, når vi har dobbelt op på temaer.

Google har netop præsenteret en kvantecomputer med hele 72 såkaldte qubits, og man er forsigtigt begyndt at tale om at være klar til at løse ‘rigtige’ opgaver bedre end traditionelle computere, fortæller Jens Ramskov.

Bagefter kommer Magnus Boye i studiet for at tale om nye kryptovalutaer. Bitcoin er jo efterhånden ganske velkendt, men slås både med voldsomme kurssving, og at mønterne ikke er så anonyme, som mange ellers gerne ville have – og så er der behov for nye valutaer som f.eks. Monero eller Zcash.

Endelig skal vi uddele både Ugens Transformer og Ugens Kortslutning, når Magnus Bredsdorff kommer i studiet til sidst – og det handler blandt andet om knogler og lønningsposer i denne uge.

Links

Hør tidligere afsnit af Transformator HER

Eller besøg vores fokusside, hvor du finder flere podcast