Hør ugens podcast om kampfly og kloninger
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Hør ugens podcast om kampfly og kloninger

I denne uges udgave af Transformator sætter vi fokus på de nye F35-kampfly, som Danmark har bestilt fra amerikanske Lockheed-Martin. Det har været en lang proces – og den bliver stadigt længere. Ifølge en ny statusrapport fra Pentagon er der stadig massevis af fejl og forsinkelser på de nye fly. Senest er maskinkanonens sigtekort og flyets it-diagnostiske systemer i udu. Vi ser nærmere på sagen i ugens tema.

Inden da har vi som sædvanlig dog først korte nyheder blandt andet om vandforurening, kloning og en (næsten) hjemmebygget fusionsreaktor på DTU.

Vi skal også uddele både Ugens Transformer og Ugens Kortslutning. Priserne kommer til at handle om genbrug og om revisionsrapporter – og det er mere spændende, end det måske umiddelbart lyder :-)

Links

Hør tidligere afsnit af Transformator HER

Eller besøg vores fokusside, hvor du finder flere podcast

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten