Hør ugens podcast: Forudsætningerne skrider for letbane. Nyt internet til industrien
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Hør ugens podcast: Forudsætningerne skrider for letbane. Nyt internet til industrien

 

I denne uges Transformator har vi hele tre ting på programmet, og vi skal vidt omkring:

Vi lægger ud med den politiske og økonomiske ballade omkring anlæggelsen af Københavns kommende letbane - det er især ombygningen af Glostrup og Herlev stationer, der giver knas.

Bagefter ser vi på hvordan sygdomme fremkaldt af asbestfibre stadig langtfra er et løst problem – vi ser på problemets omfang og på, hvor tingene går galt.

Endelig skal vi dog også være lidt glade: Automationsbranchen har nemlig vedtaget en ny kommunikationsstandard mellem sensorer, maskiner og fabriksanlæg, og det kan gøre fremtidens digitaliserede alting noget nemmere at føre ud i livet.

Rettelse: Ja, det med akronymer er svært, og det lykkedes vist at kløjs i bogstavsuppen et par gange i podcasten. Den nye automations-standard hedder altså OPC UA over TSN – hvilket er en forkortelse for Open Platform Communications Unified Architecture over Time Sensitive Networks.

Priserne Ugens Transformer og Ugens Kortslutning uddeles til sidst i podcasten, og i denne uge handler det om naturgas og korruption.

Links

Du kan finde flere podcasts på vores fokusside

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først