Hør ugens podcast: Forudsætningerne skrider for letbane. Nyt internet til industrien
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Hør ugens podcast: Forudsætningerne skrider for letbane. Nyt internet til industrien

 

I denne uges Transformator har vi hele tre ting på programmet, og vi skal vidt omkring:

Vi lægger ud med den politiske og økonomiske ballade omkring anlæggelsen af Københavns kommende letbane - det er især ombygningen af Glostrup og Herlev stationer, der giver knas.

Bagefter ser vi på hvordan sygdomme fremkaldt af asbestfibre stadig langtfra er et løst problem – vi ser på problemets omfang og på, hvor tingene går galt.

Endelig skal vi dog også være lidt glade: Automationsbranchen har nemlig vedtaget en ny kommunikationsstandard mellem sensorer, maskiner og fabriksanlæg, og det kan gøre fremtidens digitaliserede alting noget nemmere at føre ud i livet.

Rettelse: Ja, det med akronymer er svært, og det lykkedes vist at kløjs i bogstavsuppen et par gange i podcasten. Den nye automations-standard hedder altså OPC UA over TSN – hvilket er en forkortelse for Open Platform Communications Unified Architecture over Time Sensitive Networks.

Priserne Ugens Transformer og Ugens Kortslutning uddeles til sidst i podcasten, og i denne uge handler det om naturgas og korruption.

Links

Du kan finde flere podcasts på vores fokusside

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først