Hør ugens podcast om førerløse s-tog, ny kræftundersøgelse og lyttestationer i Malmø
more_vert
close
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Hør ugens podcast om førerløse s-tog, ny kræftundersøgelse og lyttestationer i Malmø

I denne uges udgave af Transformator sætter vi fokus på de udfordringer, der skal styr på, inden de førerløse s-tog kan trille ud på skinnerne. Derudover skal vi se nærmere på en ny teknologi, der lover meget bedre og hurtigere vurderinger af, om en kræftbehandling er effektiv.

De korte nyheder handler blandt andet om, hvordan politiet i Malmø vil lytte efter skudepisoder med mikrofoner, om hvordan sikkerheden fejlede i ugens store togulykke i Seattle, og hvordan DR's familiejulekalender ledte børn direkte videre til et tema om fremtidens sex.

Ugens Transformer og Ugens Kortslutning uddeler vi også. Kortslutningen går til Canonical, der står bag en Ubuntu-fejl, der kan smadre IOS på nogle Lenovo-maskiner. Transformeren er en overraskelse

Links til artikler i ugens podcast

Førerløse S-tog: Dansk togtrafik bliver igen prøvekanin

Ny teknologi lyn-evaluerer kræftbehandling

Ny teknologi gør livet på Jorden ældre

DR flytter nu julekalender, så børn ikke støder på upassende indhold

Ny overvågning i det voldsramte Malmø: Lydsensorer skal fange skudepisoder

Forsinket sikkerhedssystem kunne have forhindret mandagens togulykke