Hør ugens podcast om fejl i kvælstofmålinger og el-kabinecykel
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
By signing up, you agree to our Terms & Conditions and agree that Teknologiens Mediehus and the IDA Group may occasionally contact you regarding events, analyzes, news, offers, etc. by telephone, SMS and email. Newsletters and emails from Teknologiens Mediehus may contain marketing from marketing partners.

Hør ugens podcast om fejl i kvælstofmålinger og el-kabinecykel

Denne uges udgave af Transformator ser vi nærmere på, hvordan fejl i analyser har været med til at tegne et helt forkert billede af det danske vandmiljøs tilstand og skabt illusionen om, at det gik fremad med at sænke bl.a. kvælstofniveauerne. Det er nemlig kommet frem, at der måske i helt op til 10 år er blevet brugt uegnede analysemetoder i de laboratorier, som står for undersøgelserne - og fejlen blev opdaget ved et tilfælde!

Der er heldigvis mere schwung over ugens Transformerpriser – og vi uddeler hele to i denne uge. Den ene går til en ganske særlig cykel, den anden til en app, der kan hjælpe bilister med at finde en parkeringsplads og spare storbyerne for en hel masse unødvendig kørsel.

Vi skal dog også være sure og give en Kortslutningspris – denne gang i en uheldig sag om sundhedsskadeligt legetøj.

Hør tidligere afsnit af Transformator HER

Eller besøg vores fokusside, hvor du finder flere podcast

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først