Hør ugens podcast om Falcon Heavy og peer review
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
By signing up, you agree to our Terms & Conditions and agree that Teknologiens Mediehus and the IDA Group may occasionally contact you regarding events, analyzes, news, offers, etc. by telephone, SMS and email. Newsletters and emails from Teknologiens Mediehus may contain marketing from marketing partners.

Hør ugens podcast om Falcon Heavy og peer review

Det var som juleaften for rumnørder, da SpaceX affyrede den kæmpestore Falcon Heavy-raket i denne uge, og der var meget snak om den Tesla el-bil, der var med ombord. Men raketten og dens mission rakte langt videre og kan få stor indflydelse på rumindustrien de kommende år.

I denne uges udgave af Transformator ser vi også nærmere på problemerne med peer review – den kontrolproces som skal sikre, at videnskabelige artikler kun bliver offentliggjort, hvis de er seriøse og beskriver reel og kompetent forskning.

Endelig uddeler vi selvfølgelig priser – og der er ingen slinger i valsen i denne uge. Vi er meget glade for modtagerne af Transformer-prisen, og Ugens Kortslutning bliver også givet med gefühl.

Links

Hør tidligere afsnit af Transformator HER

Eller besøg vores fokusside, hvor du finder flere podcast