Hør ugens podcast: Dyrere fjernvarme og succes for cubesats
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Hør ugens podcast: Dyrere fjernvarme og succes for cubesats

 

I denne uges Transformator ser vi først på fjernvarmens fremtid her i Danmark, fordi nye aftaler og afgiftsmodeller i hvert fald i følge nogle parter truer den aktuelle model og kan gøre fjernvarmen dyrere og mindre omstillingsparat. Men spørgsmålet er, om det er godt eller skidt for os – og især for klimaet?

Bagefter drager vi ud til Mars, og ser på denne uges afgjort mest spektakulære rumhistorie. InSight Mars-fartøjet landede mandag aften kl 20.54 dansk tid på den røde planet efter en tur på cirka 56 millioner kilometer. Vi ser på missionen, men taler først og fremmest om de såkaldte cubesats, der har været en slags ubesungne hjælpere for helte-fartøjet InSight.

Til sidst uddeler vi priserne Ugens Transformer og Ugens Kortslutning – i denne uge handler det bla. om babyer og dataetik.

Links

Du kan finde flere podcasts på vores fokusside

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først