Hør podcast om vikingeskibe og dobbeltdækkervogne
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
By signing up, you agree to our Terms & Conditions and agree that Teknologiens Mediehus and the IDA Group may occasionally contact you regarding events, analyzes, news, offers, etc. by telephone, SMS and email. Newsletters and emails from Teknologiens Mediehus may contain marketing from marketing partners.

Hør podcast om vikingeskibe og dobbeltdækkervogne

I denne uges udgave af Transformator blander vi fortid med fremtid, når vi ser nærmere på de både logistiske og økonomiske problemer med at skaffe et solidt hjem til vikingeskibene i Roskilde. Det er nemlig lidt af en udfordring at flytte 100.000 små stykker træ, der alle sammen kan splintre som glas ved den mindste rystelse!

Bagefter tager vi ud på skinnerne, der ikke ligefrem har mindre udfordringer. Vi giver en opdatering på det efterhånden kilometerlange kaos med signalprogrammet, der skal gøre de danske tog klar til fremtiden.

Til slut skal vi uddele både Ugens Transformer og Ugens Kortslutning, hvor vi forsøger at favne spændet fra offentlige e-mail-servere til det uendelige univers ...

Links

Hør tidligere afsnit af Transformator HER

Eller besøg vores fokusside, hvor du finder flere podcast