Hør elektronisk vrooom fra Tesla-lastbil
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Hør elektronisk vrooom fra Tesla-lastbil

Illustration: Tesla

Er det et rumskib, en knallert eller en racerbil?

Nej, det er Teslas Semi Truck, der accelererer. I en video optaget fra vejsiden af en Reddit-bruger, kører en prototype af det elektriske transportmiddel rundt foran Teslas kontorer i Utah.

Og det store motorbrøl udebliver, når man trykker på speederen. I stedet giver det elektriske køretøj nærmest et “elektronisk vroom” fra sig, når hastigheden øges.

Lyden af den store truck er blevet heftigt kommenteret på nettet, hvor flere brugere får associationer til racerbiler eller scootere.

Ifølge Tesla kan køretøjet i løbet af fem sekunder opnå en hastighed på lidt under 100 km/t (60 miles/timen), når det ikke er lastet. Når trucken er fuldt lastet tager det 20 sekunder.

Derudover kan den nye semi truck ifølge virksomhedens oplysninger køre omkring 800 kilometer på en opladning, når den kører med den maksimale bagagebelastning på lidt over 36.000 kg.

De store trucks skal efter planen være klar til at indtage vejene i løbet af 2019, og firmaer som UPS og Pepsi har allerede lavet aftaler om store ordrer på køretøjet.

Emner : Elbiler
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først