Højttalerproducent blander små serier og prototyper: Kræver nye toner fra robotterne
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Højttalerproducent blander små serier og prototyper: Kræver nye toner fra robotterne

PLUS.
Lars Risbo (tv.) er medgrundlægger af Purifi. Han er specialist i signal- analyse og digital forstærkerteknologi, ph.d. fra DTU. Claus Neesgaard, (i midten) er medejer og direktør, ingeniør fra DTU og har både arbejdet med teknologiudvikling og markedsføring af digitale forstærkere. Carsten Tinggaard (th.) er medejer og har en lang karriere i højttalerbranchen. Blandt grundlæggerne finder man også Bruno Putzeys og Peter Lyngdorf. Illustration: Bjørn Godske

Traditionen for dansk­producerede højttalere skal løftes med robotter. Tre erfarne udviklere er gået sammen med Teknologisk Institut om at udvikle en robot til små serier.

Den smukkeste klassiske musik fylder rummet. Strygere, horn og slagtøj står knivskarpt, så man nærmest kan fornemme hvert enkelt instrument. Lidt efter er det min personlige favorit, når det gælder lyttetest:

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.