Herning deler industrimesser i to

Vokseværk og manglende plads har fået messecentret i Herning til at lancere to nye industrimesser. Det blev præsenteret på et pressemøde i går onsdag.

Den ene, Tech Messen har underoverskriften Automatik, Elektronik og industriel IT, mens den anden, Industri Messen tager sig af emnerne Værktøj, arbejdsmiljø, emballage, logistik og intern transport, svejsning og skæring, underleverandører og IT på tværs i virksomheden.

To messer i stedet for én er en konsekvens af succesen fra Industrimesse 2001. Her udstillede 935 virksomheder. Flere virksomheder måtte gå forgæves med ønsket om en stand på messen. Næsten 50.000 besøgte udstillingen og ambitionerne for de to nye messer ligger på mellem 20 og 30.000 besøgende på hver.

Industri Messen løber af stablen første gang 9-12. september 2003, mens Tech Messen rykker ind godt fjorten dage senere den 29. september til 2. oktober.

De nye messer har samlet fået navnet HI-messerne. I kraft af at industriel IT får sin egen profil vil Tech Messen komme til at ligge i direkte konkurrence med Danske Fagmesser Teknik og Data, der traditionelt afholdes i Odense Kongrescenter i februar.