Besøg DTU's forsøgshal: Eksperimenter med alt fra rejeskaller til ærtemos

PLUS.
Det røde pulver er frysetørrede rejeskaller. Efter frysetørringen skal proteinindholdet undersøges i det nærliggende laboratorium. Illustration: Hjalte Josefsen

DTU’s fødevareteknologiske forsøgshal bruges af studerende og forskere til at undersøge nye metoder til fødevare­produktion - ofte i tæt samspil med industrien.

Bagerst i et aflangt lokale sidder en kittelklædt mand foran en computer. Rummet bugner af forskellige maskiner. På computerskærmen kan han holde øje med temperaturen på den dåse med ærtemos, der bliver
Få adgang til PLUS-indhold og e-avisen

Læs videre med et digitalt abonnement på Ingeniøren PLUS.
Prøveabonnement kræver ikke kreditkort, og abonnementet udløber automatisk.
Dit medlemsskab giver dig adgang
Som medlem af IDA er Ingeniøren PLUS en del af dit medlemskab. Log ind med Mit IDA for at aktivere adgangen til PLUS-indhold.
Oplever du problemer med login, så skriv til os på websupport@ing.dk.