Her er argumenter for og imod: Skal vi bruge gensaks på fødevarer?

PLUS.
Illustration: Felicia Ôsterlin

Nye lempeligere regler for genteknologien Crispr er på vej i EU, men er det en god idé? Og hvordan? Vi har stillet nogle af de spørgsmål, der deler vandene, til seniorrådgiver i Danmarks Natur­fredningsforening Rikke Lundsgaard og formand for Det Etiske Råd Anne-Marie Gerdes.

Lundsgaard Vs. Gerdes Rikke Lundsgaard, agronom og landbrugs- politisk seniorrådgiver i Danmarks Naturfredningsforening, der går ind for visse grænser for brugen af Crispr og gensplejsede fødevarer.
Få adgang til PLUS-indhold og e-avisen

Læs videre med et digitalt abonnement på Ingeniøren PLUS.
Prøveabonnement kræver ikke kreditkort, og abonnementet udløber automatisk.
Dit medlemsskab giver dig adgang
Som medlem af IDA er Ingeniøren PLUS en del af dit medlemskab. Log ind med Mit IDA for at aktivere adgangen til PLUS-indhold.
Oplever du problemer med login, så skriv til os på websupport@ing.dk.