Hemmeligholdt software presser Boeing, mens TDC dropper Huawei
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Hemmeligholdt software presser Boeing, mens TDC dropper Huawei

 

I denne uges Transformator tager vi fat på et par af de seneste dages mest kontroversielle historier; Boeing-skandalen og kinesiske Huawei. Først fortæller Magnus Bredsforff om Boing-ulykkerne og særligt det efterspil, der har afsløret en mildest talt speget sag om software, sikkerhedsgodkendelser og ikke mindst penge.

Bagefter får vi en opdatering på kinesiske Huawei, som Jakob Møllerhøj for nylig har besøgt. Det er et besøg, der er højaktuelt i en uge, hvor TDC har fravalgt Huawei og i stedet laver partnerskab med svenske Ericsson om det kommende 5G-mobilnetværk.

Priserne Ugens Transformer og Ugens Kortslutning handler om energilagre i sten og om vandmiljøplaner og dårlige undskyldninger.

Links

Du kan finde flere podcasts på vores fokusside

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten