Helsingørmotorvejen genåbner tirsdag kl. 15
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Helsingørmotorvejen genåbner tirsdag kl. 15

Bilpendlere kan her til eftermiddag atter køre på Helsingørmotorvejen under Egebækvej. Det skriver Vejdirektoratet i en pressemeddelelse.

Siden søndag eftermiddag, da politiets teknikere var færdige med at undersøge den delvist kollapsede bro, har entreprenører arbejdet i døgndrift på at få revet resten af broen ned og fjerne betonbrokker og stillads- og forskalningsdele.

Læs også: Stilladset på kollapset motorvejsbro måtte forstærkes flere gange

»Jeg er godt klar over, at vi har udsat mange trafikanter – især pendlerne – for betragtelige gener, og det vil jeg gerne beklage. Det gælder også de borgere, som vi har generet med støj og andre, der har haft mere trafik på deres lokale veje end normalt. Vejen har stor betydning for bilisterne i Nordsjælland, og derfor har vi arbejdet på højtryk for at få den ryddet så hurtigt som muligt,« siger anlægsdirektør Jens Holmboe fra Vejdirektoratet i pressemeddelelsen.

Læs også: Resterne af kollapset motorvejsbro står ikke til at redde

Hverken Vejdirektoratet eller politiet kan på nuværende tidspunkt sige noget om årsagen til, at broen, der var under opførelse, da den kollapsede, styrtede sammen.

Læs også: Se forskallingen på motorvejsbroen få timer inden kollapset

Emner : Broer
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først