Han vil løse humlens mysterier: »Målet er at få den hjem til Danmark«

PLUS.
Olayide Oladokun med humleplanter i Carlsberg Laboratorium, hvor han jagter en ‘dansk’ humlesort, der kan levere en moderne smag. Illustration: Kristoffer Lassen Jørgensen

I Carlsberg Laboratorium forsøger den unge smagsforsker Olayide Oladokun at forstå humlen.

»Som brygger kan jeg tage humlen, gnide på den, få et godt snus, og hvis jeg ved, hvad jeg leder efter, kan jeg stort set forudsige smagen,« siger Olayide Oladokun. Han er dog i stand til at dykke meget
Få adgang til PLUS-indhold og e-avisen

Læs videre med et digitalt abonnement på Ingeniøren PLUS.
Prøveabonnement kræver ikke kreditkort, og abonnementet udløber automatisk.
Dit medlemsskab giver dig adgang
Som medlem af IDA er Ingeniøren PLUS en del af dit medlemskab. Log ind med Mit IDA for at aktivere adgangen til PLUS-indhold.
Oplever du problemer med login, så skriv til os på websupport@ing.dk.