Haldor Topsøe satser på arabisk olie
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Haldor Topsøe satser på arabisk olie

Haldor Topsøe har sluttet sig til ingeniørvirksomheder, der klarer sig godt i Den Arabiske Golf. Golfregionen er et af virksomhedens fremtidige vækstområder.

På bare tre år er virksomhedens salg af katalysatorer, procesdesign og anlæg til olieraffinaderier og den petrokemiske industri i Golf-området steget til 350 millioner kroner årligt.

Og et af verdens største olieselskaber, det statsligt Saudi Aramco, har netop indbudt Haldor Topsøe til at byde på ordrer for flere hundrede millioner kroner, skriver Business.dk.

»Vi er blevet indbudt til at byde på en stor enhed, der laver dieselolie på et splinternyt stort olieraffinaderi, Saudi Aramco skal bygge. For os er det en spændende udfordring, hvis vi vinder ordrerne. Gør vi det, vil de have en værdi af flere hundrede millioner kr. Golf-området er et af fremtidens vækstområder for Haldor Topsøe. Potentialet er stort,« siger direktør for virksomhedens Mellemøst-kontor, Henrik Surrow-Larsen, til business.dk.

Haldor Topsøes nu 97-årige grundlægger har netop været på charmeoffensiv i flere lande i Den Arabiske Golf. På den måde drager virksomheden også nytte af, at ældre nyder stor respekt i de arabiske lande.

Også Cowi og Rambøll klarer sig godt i Golfen, hvor Cowi trods den økonomiske krise har øget medarbejderstaben til 700.

Emner : Olie
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten