Hæderspris til Martin Gruppen
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Hæderspris til Martin Gruppen

På indstilling fra IDA modtog Martin Gruppen A/S i tirsdags Kong Frederik Den Niendes Hæderspris, der blev overrakt af prins Henrik ved et særligt arrangement på Fredensborg Slot.
Hædersprisen uddeles hvert år til virksomheder, som har ydet en særlig fremragende indsats til fremme og udvikling af Danmarks eksport.
- Der er stor symbolværdi i at netop Martin Gruppen får hædersprisen. For det første er det et udtryk for danske ingeniørers evne til at kombinere teknologi og kultur i en grad, der har gjort virksomheden til ledende inden for sin niche på
verdensmarkedet. Ydermere er det et godt signal til alle potentielle iværksættere om, at det stadig er muligt at starte på nulpunktet og skabe en millionvirksomhed på ganske få år, sagde IDA's formand Ole Schiøth ved prisoverrækkelsen.

Især i Fjernøsten har en pris som denne stor betydning i forhold til kun- derne, mener marketingschef Louis Ebler fra Vestas Wind Systems A/S, der var blandt prismodtagerne i 1996.
Med prisen følger nemlig et særligt diplom samt retten til at anvende pri- sens symbol i virksomhedens bo-, firma- eller varemærke.
lc

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først