Hård kritik af VVM-proces for kunstig ø: »Man undersøger heller ikke en halv bro«
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Hård kritik af VVM-proces for kunstig ø: »Man undersøger heller ikke en halv bro«

PLUS.
Ifølge Transportministeriet er det hverken muligt eller nødvendigt at undersøge miljøvirkningerne af den udbyggede Lynetteholmen og dens tilknyttede infrastruktur, før øen anlægges. Illustration: By & Havn

Danske Regioner og Danmarks Naturfredningsforening langer ud efter miljøundersøgelsen af Lynetteholm. Professor i miljøret mener ikke, metoden holder juridisk.

Det giver ikke mening at lave miljøvurdering på en halv bro og love en afklaring på resten senere. Det siger professor i miljøret ved Københavns Universitet Peter Pagh, når han skal forklare, hvorfor

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.