Hård kritik af ny artikel om oksekød: Forskernes resultater er ikke retvisende

PLUS.
Illustration: mikeledray / Bigstock

Ny videnskabelig artikel, som forskere fra Aarhus Universitet og DTU har udarbejdet, nedtoner klimaeffekten af mindre oksekød i kosten og undlader helt at sammenligne med en rent vegetarisk kost.

Det er for at sige det pænt et ret forældet datagrundlag for danskernes kostvaner, som forskere fra Aarhus Universitet anvender i en ny vurdering af klimabelastningen for forskellige typer kostvaner. Sådan
Få adgang til PLUS-indhold og e-avisen

Læs videre med et digitalt abonnement på Ingeniøren PLUS.
Prøveabonnement kræver ikke kreditkort, og abonnementet udløber automatisk.
Dit medlemsskab giver dig adgang
Som medlem af IDA er Ingeniøren PLUS en del af dit medlemskab. Log ind med Mit IDA for at aktivere adgangen til PLUS-indhold.
Oplever du problemer med login, så skriv til os på websupport@ing.dk.