GRAFIK: Mikroluftfartøj efterligner flagermusens vinger
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

GRAFIK: Mikroluftfartøj efterligner flagermusens vinger

Illustration: MI Grafik

Se mikroluftfartøjet i denne video:

Emner : Droner
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Ligner det koncept russerne forsøgte med i slut 80'erne
skulle være meget effektivt, da man kunne fragte meget stor last hurtigt. (Ground effect)

  • 0
  • 0

USA's spionfly tog billeder af et usædvanligt fartøj, der trak, hvad der lignede kondensstriber, i det kaspiske hav. En video på youtube illustrerer ganske godt, hvad det handlede om: https://www.youtube.com/watch?v=Wy0UNvL37vo

Når det så er på plads, så må jeg sige at jeg er lidt skuffet over videoen, der beskriver effekten af de fantastiske, elektronisk justerbare vinger i artiklen her. Jeg har i hvert fald meget svært ved at tænke "flagermus", når jeg ser det temmelig klodsede og ikke særligt flyvbare eller stabile modelfly i videoen. Det virker faktisk lidt komisk.
Men måske handler det mere om, at historien - og især videoen - kommer ud på et alt for tidligt tidspunkt i udviklingsfasen. Hvis de får 3-4 år mere og en pose penge, så kan det godt være ideen kan demonstreres med positive resultater. Men lige nu virker det ... ufærdigt! :-)

  • 1
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten