Google Earth: Mageløs geografisk database
more_vert
close
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Google Earth: Mageløs geografisk database

Masser af processorkraft, et moderne grafikkort og ikke mindst et rigtig godt hul igennem til internettet. Så er ejere af Windows-pc'er godt på vej til at kunne tage på en blændende flot virtuel sviptur kloden rundt med et nyt visuelt søge-software.

Det handler om Google Earth, der bygger på Keyhole 2 LT-softwaren, som Google købte sig til i 2004 og nu har kombineret med sine muligheden for at lave geografiske søgninger i betaudgaven af Google Maps.

Hej Daniel
Som du opdagede havde jeg linket til World Wind. Ved en direkte sammenligning synes jeg, at Google earth har den bedste kortkvalitet og er mere overskuelig og umiddelbart funktionel. Til gengæld ser det ud til at Nasas program har et utal af instillings- og featuremuligheder for virkelig hardcore gis-fans.
/kurt

  • 0
  • 0