Google Earth: Mageløs geografisk database
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
By signing up, you agree to our Terms & Conditions and agree that Teknologiens Mediehus and the IDA Group may occasionally contact you regarding events, analyzes, news, offers, etc. by telephone, SMS and email. Newsletters and emails from Teknologiens Mediehus may contain marketing from marketing partners.

Google Earth: Mageløs geografisk database

Masser af processorkraft, et moderne grafikkort og ikke mindst et rigtig godt hul igennem til internettet. Så er ejere af Windows-pc'er godt på vej til at kunne tage på en blændende flot virtuel sviptur kloden rundt med et nyt visuelt søge-software.

Det handler om Google Earth, der bygger på Keyhole 2 LT-softwaren, som Google købte sig til i 2004 og nu har kombineret med sine muligheden for at lave geografiske søgninger i betaudgaven af Google Maps.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Hej Daniel
Som du opdagede havde jeg linket til World Wind. Ved en direkte sammenligning synes jeg, at Google earth har den bedste kortkvalitet og er mere overskuelig og umiddelbart funktionel. Til gengæld ser det ud til at Nasas program har et utal af instillings- og featuremuligheder for virkelig hardcore gis-fans.
/kurt

  • 0
  • 0