Google Earth i udvidet og forbedret version
more_vert
close
close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Google Earth i udvidet og forbedret version

Den første større opdatering af Googles berømmede visuelle geosøgemaskine er nu en realitet. Release 4 Beta er nu klar til download.

Hvor den nuvæørende version 3 kun er tilgængelig for Windows XP/2000 og Mac OS X-brugere er version 4 Beta også tilgængelig for Linux-brugere.

Markant kvalitetsløft

Kvaliteten af de satellitoptagelser, der ligger til grund for produktet er generelt øget kraftigt.
Ifølge Google er antallet af højopløste satellitfotos firedoblet. Dermed er Tyskland nu ifølge onlinemagasinet Heise.de det første land, som udelukkende er gengivet med fotos i høj opløsning.
Via Sketchup, software, som er gratis for privatbrugere åbner google mulighed for at lave 3D-modeller af bygninger og andet, som kan integreres med Google Earth.
Endelig vil Google inspireret af Wikipedia satse på opbygge et stigende antal informationer og bidrag, som baserede på brugerinput