GN tabte 50 millioner i 1. kvartal
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

GN tabte 50 millioner i 1. kvartal

GN Store Nord tabte i første kvartal 192 millioner kroner på den ordinære drift, mens resultatet af den primære drift endte med et minus på 50 millioner kroner. Omsætningen blev på 1,4 milliarder kroner, og det svarer til et fald på 615 millioner kroner i forhold til samme periode sidste år, viser koncernens kvartalsregnskab, som blev offentliggjort i dag.

Nettest var den helt store bidragsyder til det dårlige resultat. Selskabets omsætning faldt fra 714 millioner kroner i første kvartal sidste år til 217 millioner kroner i år.

GN Netcoms omsætning blev på 406 millioner kroner, hvilket er et fald på 91 millioner kroner i forhold til fjerde kvartal 2001 og et fald på 100 millioner kroner i forhold til første kvartal 2001.

For hele året regner GN Store Nord stadig med en omsætning – uden Nettest – på omkring fem milliarder kroner og et resultat før afskrivninger på mindst 350 millioner kroner.

Når det gælder Nettest, tør GN-ledelsen ikke spå om mere end to kvartaler frem. Andet kvartal ventes at give en omsætning på 225-275 millioner kroner, mens forventningerne til tredje kvartal er en omsætning på 225-300 millioner kroner. Ved en omsætningen midt i de to intervaller forventer ledelsen kvartalsresultater før afskrivninger på henholdsvis 100 og 75 millioner kroner.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først