Geologi for teleteknikere

Hvis ikke denne her ret tekniske historie var kommer fra vor århusianske læser i Århus, havde vi simpelthen ignoreret den. Men siden han insister på, at den »passer godt til en bagside«, bringer vi den alligevel. Han skriver:

Som stud.ing. er det altid en god idé at holde øje med aktiemarkedet, dette gør jeg til tider via EuroInvestors debatfora. Her er jeg faldet over dette indlæg, der er indsendt af en debattør, der kalder sig Jamahastar:

»I København havde arkæologerne gravet et hul på to meter og her fandt man nogle kobberstumper. Ud fra det antog man, at man allerede for 2.000 år siden havde et udbygget kobbernet i København.

I Odense ville arkæologerne se om det også var tilfældet hos dem. Man gravede og kom ned i fire meters dybde inden man fandt noget, Man fandt nogle glasstumper, og ud fra det antog man, at man i Odense havde et udbygget fibernet for 4.000 år siden.

I Århus ville man ikke være bagud så man begyndte at grave. Man gravede og gravede, og da man var kommet ned i otte meters dybde, havde man stadig ingen ting fundet. Derfor antog de århusianske arkæologer at man allerede for 8.000 år siden havde et udbygget trådløst netværk i Århus.«
Mvh. Johannes Findorf