Frida Frost ny formand for Experimentarium

Kun få dage efter at Frida Frost har sluppet tøjlerne fra formandsposten i Ingeniørforeningen (IDA), er hun nu klar i ny formandsstol hos bestyrelsen for Experimentarium.

Administrerende direktør for Experimentarium Kim Herlev er glad for valget af den nye formand, som han står parat med et vildt ambitiøst projekt til.

Er du klar til en lederkarriere i Rambøll? Tjek Jobfinder

»Frida Frost kommer ind i en velsmurt organisation på et tidspunkt, hvor vi er på vej ind i et vildt ambitiøst fremtidsprojekt,« siger Kim Herlev.

Nyt sciencecenter

Med støtte fra fonde er Experimentarium i gang med at bygge et helt nyt sciencecenter på 25.000 m2 i Hellerup. Centret skal på en ny og interaktiv måde formidle naturvidenskab og teknologi i universer bygget over forskellige naturvidenskabelige temaer.

»Det er lykkedes os af få en forfærdelig masse millioner til projektet, og vores ambition er at blive blandt de fem bedste sciencecentre i verden,« fortæller Kim Herlev.

Læs også: Din kollega er ved at gå ned med stress. Hvad gør du?

Sikre strategi og økonomi

En af hovedopgaverne for den nye formand bliver at bære det nye projekt ind i fremtiden og sikre at den strategi, der er lagt for at formidle naturvidenskab, bliver gennemført. Men også styring af økonomi og fastholdelse af Experimentariets enearter er opgaver, der ligger på hendes bord.

Kim Herlev er dog ikke i tvivl om, at den nye formand er klædt på til opgaven.

»Det er mit indtryk, at Frida Frost kommer med både faglig og en stærk organisatorisk ballast fra IDA,« siger han.

Frida Frost afløser Jannik Johansen, der har været en del af Experimentarium i 34 år.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten